Uw zwembad? Onze specialiteit!

Home-Pools
Pools-2

Een tuin vormt steeds meer en meer een extensie van de woning. De inplanning van een jacuzzi, sauna, poolhouse, veranda … is dan ook niet meer dan een vervollediging van dit idee. De beleving van een woning en tuin wordt hiermee completer en intenser.


Geen enkele tuin is identiek… Geen enkel project hetzelfde. PCP tracht, in overleg met u, de juiste ondersteuning te geven bij de aanleg van een zwembad of zwemvijver. Onze missie bestaat erin om uw zwembad te integreren in de gevraagde sfeer en concept.

Uw nieuw zwembad of zwemvijver vormt het centraal element van de tuin, en is een rustpunt. Zo besteden we tevens veel aandacht aan de overige elementen van de tuin, het geheel en het concept. PCP staat voor zwembaden en zwemvijvers die uitgaan van rust, gemak en in een totaal concept. 

Het is niet eenvoudig voor de klant om de verschillende systemen te onderscheiden. Daarom leggen wij de verschillende alternatieven naast elkaar (met de voor- en nadelen) en kiest u het systeem welke het beste past bij uw project.